.: pLa1sheR GaminG™ :.
Leonardo të largohet nga Milani Welcom10

To >.: pLa1sheR GaminG™️ :.< Oficial Forum.
Regjistrohuni për ti parë të gjitha forumet dhe postet..
Klikoni Këtu për t'u regjistruar !

Powered By : pLa1sheR GaminG Staff.
Leonardo të largohet nga Milani Welcom10

To >.: pLa1sheR GaminG™️ :.< Oficial Forum.
Regjistrohuni për ti parë të gjitha forumet dhe postet..
Klikoni Këtu për t'u regjistruar !

Powered By : pLa1sheR GaminG Staff.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered By : pLa1sheR GaminG Staff

HomePortalLatest imagesSearchRegisterLog in

Leonardo të largohet nga Milani

Go down 
AuthorMessage
pLa1sheR
Admin
Admin
pLa1sheR

Leonardo të largohet nga Milani Empty
PostSubject: Leonardo të largohet nga Milani   Leonardo të largohet nga Milani Icon_minitimeSat Apr 10, 2010 10:35 pm

Leonardo të largohet nga Milani S2zb44

Milano, 10 prill – Braziliani Leonardo, trajner i Milanit e kishte pranuar këtë detyrë në fillimin e kësaj sezone kur Carlo Ancelotti ishte larguar nga San Siro dhe kishte shkuar në Stamford Bridge. Por, siç po zhvillohet situata është shumë lehtë që sezonin e parë i Leonardos të jetë dhe i fundit në kreun e Milanit. Në kohë të fundit flitet shumë për qëndrimin ose largimin e tij, por nëse mund të konstatohet pas deklaratës së Silvio Belrusconit, ai do të jetë më i lumtur kur trajneri brazilian të largohet nga Milani. Leonardo përflitet s’i zëvendësues i Dungës në vendin e seleksionuesit të Brazilit, pasi ai mund të largohet nga ajo pozitë pas përfudnimit të Botërorit 2010, pavarësisht rezultateve që mund të arrihen. Gazeta Il Corriere dello Sport të shtunën ka shkruar se Leonardo më nuk mundë të durojë presionin, fillimisht nga Berlusconi, i cili i jep më së shumti kritika.
Back to top Go down
http://pLa1sheR.coM/

Leonardo të largohet nga Milani
Back to top 
Page 1 of 1